En kall onsdagkväll in ze soufa.

Sitter och huttrar i soffan. Ska ta en varm dusch innan jag kryper ner under mina två täcken. 
 
Efter jobbet idag hämtade jag Helges medicin. Han ska få Finadyne i 6 dagar till. Tur det inte äventyrar vår tävlingsdebut. Karenstiden hinner gott och väl gå ut. Han får det i sprutor så jag bad Lena ge honom. Jag har gett honom sprutor flera gånger själv men undviker det så långt det går. Jag är inget fan av att varken ge eller få sprutor.
 
Red honom en sväng i blåsten idag tillsammans med Elin och Curry. Han grejade lite med bettet så tror han var öm sen igår =/ Var så mjuk i handen jag bara kunde. Ville testa om det gick att rida med bett då jag har dressyrträning för Annica imorgon och rider inte gärna på hack då. 
Han var iaf fin och lydig och jag hoppas jag märker skillnad på honom när allt läkt som det ska. Blödde lite här och var igår så det kanske tar några dagar innan det känns bra och han vant sig.
 
Han fick både havre, mineraler, paraffinolja, betfor, linfrö och ProEquo idag och han äter med god aptit! Trodde jag aldrig. PE;t ser ganska nasty ut men smakar tydligen gott och linfrö-gegget äter han också utan problem. 
Jag ger honom lite mindre lusern-mix nu för det är lite protein i linfröt och jag vill inte ge honom något som riskerar att fasta mer i tarmen.
 
Tror jag tar med mig filten hela vägen in i duschen snart. Ska bara se Greys först. Favvo-programmet.
 
Huj, huj!
 
 
GE MIG SOMMAR NUUUU!
Tack.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0