En fin lördag i mars.

 
 
 
 
Älskar dagar med fart i, som denna.
Började med jobb till 6-11.30 sen byta om och åka till Class gym för ett spinningpass. Jobbet hade ett lag med i Spin of hope som är ett välgörenhetsevent till förmån för Barncancerfonden. 
Jag körde på temat "In the army" och jag körde så jävla hårt med mig själv, for once. Jag brukar väldigt sällan ta ut mig HELT utan köra kanske 85% sen vila lite. Idag gav jag verkligen järnet och svetten rann så det droppade på golvet (på riktigt ) och mina ben tog tvärslut! Sista sekundrarna var det så hela jag kroknade, men skönt efteråt. Härligt att känna att man gjort något. Borde nog ha strechat mer dock, tror inte jag tar mig ur sängen i morgon.
 
Fast jag kände inget i benen när jag red idag. Det kommer, det kommer. 
 
Har ridit Helge med hackamore två dagar nu och han är SÅ nöjd. Han går i den form jag vill ha honom i på bett men som jag bara får till sista delen av passen istället för i början. Typiskt. Hade han varit hopphäst hade han fått gå på hack jämt men nu vill ju jag rida dressyr =( 
Sänkte det ett hål igår så det tar liiite mer och nu hänger han inte alls lika som han gjorde innan. Han är bara nöjd liksom. 
Red ut i solen med Elin och Curry idag. Hästarna skötte sig bra och vi bara njöt. Lät dem rulla på i galopp och sträcka ut sina ryggar. Härligt, härligt!
Imorgon blir det något liknande.
 
Nu lagar vi vår paradrätt och sen blir det en film med grönsaker och dipp senare.
Mys!
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0