Bra början iaf.

Dagen började bra. Jättebra faktiskt! Jag och mamma tog en långpromenad i 90 min med hästarna i strålande solsken. Mmmhm...Strålande sol var det ja. För den solkänsliga vampyr jag är så kom huvudvärken/migränet som ett brev på posten när klockan började bli eftermiddag. Hann jobba 2-3 timmar innan jag gav upp och ringde efter hämtning. Eftersom jag knappt ville ha ögonen öppna alls tyckte jag det var en dum idé att ge mig ut på vägarna. 
 
Landade i soffan med en filt över huvudet och har befunnit mig där sen dess. Börjar väl bli människa igen nu efter lite föda, värktabletter, vila och typ 3 liter vatten. Blir förbannad på att mina ögon ska vara så känsliga. Jag älskar att vara ute, och framförallt i solen, man vill ju kunna njuta av att den äntligen värmer och att våren är på väg. 
Får ha solbrillor 24/7 när det är vinter och sol (snön reflekterar ju ljuset så det blir ännu jobbigare).
 
Gick ju som sagt med hästarna och båda var jättelugna och avslappnade. Myspys och jättekul med mamma som sällskap.
Helge fick gå ur sig eventuell träningsvärk efter igår och Grande får ladda upp inför imorgon då jag ska rida honom om inte huvudvärken är kvar. Helge ska ut och galoppera igen. Ska ta hackamoret och träna korta och länga i galopp. Tar hackamoret för att jag vill kunna korta och länga utan för mycket händer, tvinga mig själv att känna och göra rätt med sitsen istället. Får inte till det riktigt från mellangalopp till arbetsgalopp så jag lär tänka om och kämpa vidare med det. 
Men det förutsätter att huvudet är back in the game. 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0