2 av 3.

Vaknade 5 min innan klockan idag. 05,55 med andra ord. Tror knappast jag var utvilad men kände mig ganska pigg ändå. 
Gjorde duktigt min frukost-smörgås innan jag åkte. MÅSTE börja lära mig äta frukost, av flera anledningar. 
 
Tog ut ponnierna och mockade en box medan mina grabbar fick äta lite hö och smälta maten. Sen red jag Helge och hade Grande som handhäst genom byn och längs sjön. Skritt och trav. Kravlöst och mysigt i solen. 
 
Helge dricker som aldrig förr. Melass is the shit! Hoppas bara han dricker vanligt vatten också och inte blir helt bortskämd =)
 
Ska jobba övertid idag. Som de senaste två månaderna, typ. Bara en timme visserligen. Tråkigt att gå in och jobba när det är så fint ute. Får hoppas påsken bjuder på lite fint väder också. 
 
Igår åkte jag till Orsa med Helge och tränade dressyr. Måste ligga i nu, mindre än 3 veckor kvar till start.
På förra Annica-träningen skällde Annica lite på mig för att jag rider med FÖR snälla händer. Jag måste erbjuda Helge ett stöd och INTE ge efter om han försökte streta sig bort ifrån det. Han förstår ju inte riktigt än vad jag vill så jag får nöta på med det fram till tävlingen och hoppas på framsteg och att han accepterar det. Jag har ju ridit ganska mycket i lång och låg form men ska nu börja plocka upp och korta honom och då är han inte riktigt "med". 
Fick till riktigt bra skritt på slutet igår iaf. Han accepterade allt och var jättefin. Tränade mycket på delar ur programmet igår och mycket sitter skapligt men serpentiner och övergång galopp - trav måste jobbas vidare på. Plus halterna då, inget stret!
 
Om en timme bär det av till jobbet. Kväll nr 2 av 3 denna vecka.
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0