En lugn helg.

Både jag och hästarna har haft en lugn helg. 
I fredags fick de vila helt, bara gå i gräshagen och mysa medan jag tittade på ponnyhopptävling och sedan åt middag tillsammans med kollegorna på min avdelning. Riktigt god mat! Tror vi alla nästan rullade därifrån. 
 
I lördags blev det en tidig uppstigning med fix av stall och promenad med hästarna innan vi åkte till Bollnäs. Gick på stan lite och åt mellansveriges bästa Fish´n´chips. Så. Otroligt. Gott! 
Lite blev det mys i Andreas föräldrars stuga vid vattnet. Tacos på kvällen sen såg vi nån film och somnade gott.
 
Idag hade vi sovmorgon. Självklart vaknade jag innan sju men somnade faktiskt om igen. Frukost, lunch och därimellan en hel del solning vilket är uppskattat. 
Gick med hästarna 40 min idag på grus. Bland en vansinnig mängd äckliga insekter. Helge fick en liten 3 dagars-vila i helgen. Tycker man kan ge hästarna lite småvilor ibland, även vuxna hästar i bra kondis. Har man ridit lite hårdare en period kan det vara lite små överansträngningar och andra grejer på g och det är bra att ge hästen en chans att läka ut det och inte rida för hårt och därmed förvärra saker. Alltid på den säkra sidan =P
 
 
 
 
 
TRE dagar kvar nu sen semester! Längtar! Dock är det övertid varje dag fram till dess.
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0