Sommar, sommar, sommar.

Häromdagen var jag och Helge ute och galopperade långt. Ca 20 min i sträck. Han var så tittig och löjlig så jag ville få honom lite energi på annat än att han skulle fjanta sig. Han galopperade på hela tiden utan tvekan trots att vi aldrig galopperat så långt tidigare. Fullblodsgenerna som satte in =) Efteråt var han nöjd och jag helt slut. Jobbigt att galoppera en stor och kraftfull häst som honom så länge. 
Dagen efter var han dock lite svullen i en kota så jag ställde benet i en hink med kallt vatten 20 min 2 ggr under dagen och gick med honom på asfalt sen var det borta. Gick igår med och ska bara skritta idag så han får ta det lugnt och repa sig helt. 
 
Grandes ben är mkt bättre och all mugg är nästan borta. Vill börja rida honom igen!
 
I eftermiddag blir det lite hökörning. Kommer köpa två ton på rundbal, två ton hösilage och resten småbal. Småbal är nästan alltid i bättre skick än rundbal (köper såklart inte på alls rundbal om det skulle vara dålig kvalitet) så jag vill ha mest sånt. 
 
Igår var det riktigt bra väder för höet att torka. Strålande sol och blåst. Det var även bra väder för att bränna sig som satan, vilket jag har gjort. Åkte båt med Andreas, pappa, Sara, Krille och Pernilla på Orsasjön i flera timmar, åt mat på Strandrestsaurangen i Orsa, åkte tillbaka med båten och stack vidare till Musi och solade och badade där. Fullständigt älskar den där tjärnen! Stranden och vattnet är som utomlands! Helt underbart. Iaf lyckades jag som sagt bränna mig rejält pga att det blåste så mkt så man kände aldrig den där brännande värmen. Korkat. Smorde iaf in axlarna och det syns väl vart jag smörjt och inte, haha. 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0