Söndagkväll.

                                    
 
 
Söndagskvällar är min värsta tid varje vecka. Måndagsångest visst men värst är såklart att Andreas åker till Sthlm. Vi har haft en så grymt bra helg tillsammans så man är så glad och så högt upp sen faller man hela vägen ner till botten när han åker. Fick lite tröst hos hästarna när jag lämnat honom på tåget. Åkte till stallet bara för att mysa med hästarna trots att allt redan var klart. Man behöver bara stå och klappa på dem så mår man genast lite bättre.
 
 
Helgen har som sagt varit jättebra. Två ordentliga ridpass på Helge, vi har tränat, myst och lagat god mat tillsammans.
 
     
 
 
 
 
Jag red Helge en sväng i skogen och byn idag. Jag ville låta honom galoppera ur sig lite energi och få honom att kunna gå genom byn på vägen hem avslappnat men det gjorde han inte och jag blir SÅ frustrerad att jag inte kan få honom att slappna av. Han fick långa tyglar och jag försökte vara helt passiv men ändå blev han rädd för massa saker. Blir tokig....
Annars gick ridningen bra. Galopperade ganska långt och varierade mellan att korta honom lite och försöka få ihop honom under sig, och länga genom att lätta på ringfingrarna och låta honom sträcka ut halsen en aning för att sedan korta igen. Längandet var ju förstås inga problem, jobba ihop var svårare men blev lite lättare när han fått "springa av sig" en aning.
I sommar ska jag galoppträna mer. På med hoppsadeln och bara låta honom sträcka ut, länge. Han skulle nog behöva det. Nu på vintern känns det inte riktigt okej att göra det då det är svårt att veta hur underlaget är under snön.
 
 
 
                                                                  Min räddhare.
 
                                   


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0