Torsdag.

Har varit alldels fantastiskt duktig och ätit havregrynsgröt och ägg- frukost! Är ni impade or what?
En liten parentes (parantes?) i det hela var att jag intog ze brejkfäst EFTER att ha ridit ett hårt (men jääävligt bra) pass på Helge och lastat upp 700kg hö på skullen. Var som en urvriden disktrasa när jag kom hem. Nej, en urvriden disktrasa som något ätit upp, skitit ut och hoppat på, men nu ska jag väl bli pigg igen snart hoppas jag.
Ska duscha och sen hämta upp mamsen innan vi åker till respektive arbetsplatser. Sista gången för den här veckan för min del. Skönt!!
Har jobbat övertid 3 veckor i rad + helg, haft veterinären ute flera ggr (varit nära nervsammansbrott) och lite annat stressgrejs så nu ska det bli underbart med lite helg. Den är ganska fullspäckad ändå men jag slipper iaf jobba.
 
Ikväll kommer A hem efter att ha spenderat senaste helgen i Sthlm.
 
Ridpasset idag då:
På uppvärmningen fick Grande skritta med så han fick röra sig lite. Han mår fint *ta i trä*. Lyckades få in honom i hagen och stänga från Helges rygg! Impressive?! Mhm.
 
Hade ett rakt äppelbett som Helge verkligen gillar. Galopperade mycket, både samlat och ökat och allt därimellan. Hade en fantastisk känsla och Helge var också nöjd och lite svettig efteråt.
 
Hepp, hepp nu har jag inte tid att sitta här längre.
 
 
Tror det blir lite markarbete i ridhuset imorgon.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0