Crazy horzzzze.

Har haft ett mindre nervsammanbrott på en av kökslådorna här hemma som är lite lätt trasig, ännu mer nu än innan jag gick lös på den, men det är ointressant så jag skriver om dagens ridning ist. Om det är intressant eller inte skiter jag i för det är bra för mig att komma ihåg och kunna gå tillbaka och läsa om hur oerhört förträfflig jag är som ryttare. Hehe.
 
Eftersom Helge är en häst av den kalibern att han kan gå från lugnt åsneök till fullblod med V12a på LSD-tripp på 0,2 sek så tänkte jag att idag så det jävlaranamma vara lugnt i tokskallen HELA TIDEN.
Gick in från hagen saaaakta, stannade och tittade på lite saker, borstade och myste/mös, vadenuheter länge sen gick vi ut.
Skulle precis hoppa upp då krukan stelar till och blir LIVRÄDD för något som ingen annan organism i hela världen kunde förstå vad det var. Hjärtat slog så hela hästen skakade. Har ingen aning om vad det var men innan jag hade fått uppmärksamheter på mig alltså. Herregud. Var nära att bli arg nån gång ( man kan inte ha huuuur mycket tålamod, huuuuur länge som helst ) men bet ihop (stenhårt, så nu behöver jag löständer) och fick honom tillslut att titta på mig och släppa det "läskiga" för någon sekund så jag kunde hoppa upp.
Spänd som jagvetintevad när jag red iväg så jag bara satt där och skrittade i 30 min. Hade hacket och det kanske inte var mitt allra smartaste val här i livet. Han var ruskigt stark MEN väldigt nöjd på det. Så helt iq-befriat val var det kanske ändå inte. Han lugnade sig när vi travat lite och längde ut halsen ordentligt. Lite för mycket i händerna men eftersom han var så nöjd och avslappnad vägde det upp. I galoppen frustade han (för första gången nånsin tror jag) och kände så himla nöjd! Dessutom varje gång jag galopperade. Ska rida oftare på hackamore, även om mina armar säkert är 4 dm länge nu. Får rida med mer ben så han bär sig själv och inte lägger huvudet i mina händer bara.
 
Sammanfattning:
Början: KATASTROF!
Mitten: Super!
Slutet: TOPPEN!
 
Tur det var i den ordningen och inte tvärtom.
 
Har varit duktig och lagat mat. Blev lax och wok idag igen men med ris och sås också. Mumsma!
Mätt, belåten, nyduschad, nöjd med häst, diskat och ser whitetrash-tv. Somnar nog ovaggad och ganska nöjd med dagen, förutom att en kökslåda fuckat ur då förstås.
 
 
 
Mina fina pojkar <3
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0