Sjukstuga.

Både jag och Andreas är sjuka nu. Vi är förvisso 35 mil ifrån varandra men vi har nog blivit smittade av varandra i helgen. Hoppas vi slipper vara sjuka i jul iaf. 
Usch, jag gillar verkligen inte att vara hemma. RASTLÖS! Det är TRÅKIGT. Har gjort stallet i lugn och ro idag, det är det enda jag har gjort.
 
Tänkte låta hästarna gå i sommarhagen och noppa lite gräs nu när det är varmt inte är frost ute men det blev inte så. När jag släppte Grande tyckte han det var stenkul och drog en bock-och-bakut-serie och då blev Helge totalt bananas. Som tur var hade jag inte släppt honom än. Han var alldeles för laddad så när Grande lugnat sig flyttade jag tillbaka dem till vinterhagen. Dårar =) Helge är redan halt men det är inget han själv tar hänsyn till så han hade nog dragit en rejäl repa om jag släppt honom. Jag hade inte varit i något tillstånd att jaga hästar idag så det blev inget tokrejs, till Helges stora förtret. Jag blev helt svettig av att flytta dem då Helge inte hade en endaste aning att jag gick mittmellan honom och Grande utan skulle hoppa på Grande, resa sig, trycka undan oss, trippa, bita på allt, skutta fram, pipa och vara allmänt jävlig. Han är frustrerad, det märks på lång väg. Ev boxvila och sjukhage kommer nog vara sådäääär populärt hos honom.  
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0