My way or the highway.

Idag har jag varit i stallet större delen av dagen. Båda hästarna blev skodda och promenerade och Grande klippt. Lastade in hö, hösilage och spån plus det vanliga stallgörat. Tiden går fort när man är i stallet. Det finns liksom alltid något att göra (putsa saker, rensa, städa, borsta häst, packa extra hö, rycka man, massera, stretcha, osv osv osv).
Vi hann dock med en kort sväng på stan också. Blev inte speciellt impad av mellandagsrean men folk har väl redan gått lös på det bästa förstår jag =) Vi köpte varor till vårat matuppdrag till morgondagens middag med våra vänner och så "fick vi lov" att köpa en "fin-rom" till karaffen jag fick i julklapp av mamma och pappa. Inte för att vi dricker vidare ofta (väldigt sällan faktiskt) men det ser ju classigt ut iaf hehe. 
Nyåret firas in hos Sara i deras villa. Vi har brukat vara uppe i en stuga i skogen men nu är det ganska skönt att vara i "civilisationen" en gång, närmare hem om inte annat. 
 
Hoppas för alla djurs skull att det är lugnt på fyrverkeri-fronten imorgon. Tycker inte det är värt att man får se några ljusglimtar på himlen för att djur och kanske framförallt hundar ska må dåligt i flera dagar, kanske veckor. Det kan verkligen göra stor skada, synd att folk inte förstår det, eller inte bryr sig.
Folk är så egoistiska. Jag med ibland men ytterst sällan (aldrig) sätter jag mitt egna nöje framför djurs välmående. Svenskt kött, helst lokalt, ekologiska matvaror, inte köpa päls eller kläder med dun eller angora. Inte speciellt stor uppoffring kan jag tycka, men var och en gör som dom vill. Även om allt annat än min väg såklart är fel väg =P 
 
 
 
 
My way or the highway, för en bättre värld. Min nya slogan.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0