Ledig fredag.

Älskar mina lediga fredagar varannan vecka! Så lyxigt att vara ledig en vardag och ändå ha hela helgen framför sig. Ska visserligen jobba imorgon men då är vi ett helt gäng som ska köra och jag kör de "roligaste" maskinerna och robotarna så det känns inte så jobbigt alls faktiskt. 
 
Imorse tog jag ut hästarna och byggde en större ruta för Helge att gå i. Nu när det kommit snö är det ju inte lika hårt så han kan absolut röra sig lite mer utan att det är någon fara. Dock är det nog bra att ha honom någorlunda instängd då han är som en bomb! Han vill inget annat än att explodera ut i full fart men för tillfället får han inte. Därför får han hållas lugn. Så lugn det går. Grande är nog glad att han slipper bli bråkad med iaf =) 
Helge tjuter, skuttar och viftar på huvudet i frustration. Tycker synd om honom när han inte får utlopp för sin energi, men det kommer längre fram. Ska åka till ridhus på söndag och gå med honom ordentligt. Egentligen kan man gå i snön med men jag hinner inte med i Helges tempo. Seriöst alltså. Då är det bättre att jogga lite lätt bredvid honom i ridhuset så får han kliva på bäst han vill där, än att jag ska bromsa honom hela tiden för att jag inte hänger med i djupsnön.
 
Grande ska jag nog ut och lulla med barbacka i snön imorgon. Mysigt! Vi ska även ha glöggmys i stallet imorgonkväll vilket vi har varje år. Det bjuds på allt möjligt gott och hästarna är nyfikna och ska vara med hela tiden. Brukar vara supertrevligt. 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0