Equiterapeut.

Grannen ovanför spelar gitarr med en ljudvolym som skulle kunna konkurrera ut vilken heavymetall-festival som helst. Tur för honom att klockan inte är sovdags. Då hade jag gått och lagt mig i vredesmod och muttrat och tjurat utan att göra någon som helst antydan till att han borde dämpa sig. Jag är arg i det tysta. Han kunde väl spelat någon bra låt iaf. Walk of life eller No surrender tex. Han får två timmar till på sig. Sen får det vara nogspelat. Jag ska ju för bövelen upp 04,30 imorgon för att hämta upp ett stycke kollega som tänker vara under the influence större delen av dagen imorgon (efter arbetstid, efter arbetstid). Tyckte hans förslag att vi skulle åka skoter var bättre men, men. Bil kanske är bäst den arla morgonstund vi ska befinna oss på jobbet. 
Lite olagligt kan jag tänka mig. Att börja jobba så tidigt alltså. Det borde vara det om inte annat. 
 
Idag har jag varit på travers-utbildning. Faktiskt kul. Mycket fysik iblandat och det är ju alltid intressant. Jag gillar fysik, så länge det är på skapligt enkel nivå. Det bästa var nog att vi blev bjuda på lunch på restaurang. Man äter dock alltid för mycket när det är buffé dessvärre. Kändes ändå lyxigt att slippa matlådan =)
 
Direkt efter utbildningen åkte jag och tog in hästarna och sen kom Li och gick igenom mina två hästar plus en ponny. Inte större fel på nån av mina. Hon tyckte återigen att Helge var jättefin i musklerna men han hade en liten spänning i ryggen plus lite i bogen. 
Grande såg mycket bättre ut än jag trodde! Lite spänd i ryggen han med och så fixade hon nån kota i halsen. Skönt att få även gammelfarbror kollad. Nu blir jag ännu mer fattig men allt för hestisarna såklart. Jag är ju inte fattig egentligen, jag tjänar rätt bra. Det är bara det att det alltid är något mer än det jag räknat med att betala. 
 
Nu ska jag färga håret. Har dragit ut på det men imorgon har vi julfest på jobbet så jag lär väl fixa till mitt eldröda hår innan dess. Alltså idag, för imorgon kommer jag hatta fram och tillbaka som en jojo.
Jobb, stall, jobbmöte, hem, hämta på tåg, julfest. Måste plocka fram kläder också. Om jag nu har några. Det har man ju aldrig som tjej, hur mycket man än shoppar. 
 
Kanske måste titta lite på Ernst innan jag fixar håret dock. Titta på allt fint han gör som jag kommer bli sugen på att göra men aldrig kommer ha tid med ändå. 
 
 
På ett berg i Sälen för x-antal år sedan. 
Då var håret brunt. Jag gillade det med men nu är det blond som gäller. Någon lär ju bättra på "dum blondin"-ryktet och eftersom jag ju är lite smartare än gemene man (jag särskriver åtminstone inte) så vem är jag att springa runt brunhårig då liksom. Jag får offra mig. 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0