Bu to the huuu.

Som om det inte vore nog med elände så har har blivit sjuk också. Har inte råååååd, men nu är det inget att göra åt. 
Ligger i soffan och tycker lite lagomt synd om mig själv. Hann iaf jobba några timmar, sen orkade jag inte vara kvar längre. Mitt huvud gör ont, halsen gör ont och kroppen är trööööött. Så. Trött. Dessutom har jag den värsta träningsvärken nånsin efter att jag red Annas pålle igår. Spec i ryggen. Herregud alltså. Inte för att jag är hemma pga av det men det gör inte det hela bättre direkt. 
Tog just av mig mössan för första gången sen 6 i morse. Skönt att ha mössa med onda öron, plus att jag inte ser klok ut i håret. Ska göra om det nån dag. Folk tycker jag ska gå tillbaka till salongen men int ja int. Jag går och tjurar och gör om det själv ist (inte första gången det händer). Tycker inte om att vara dryg mot folk. Det är ju förstås så att jag betalt för något jag inte är nöjd med så jag borde väl gå tillbaka men....man vill ju inte vara den som är den. Det kommer sluta med att jag får pippi-färgat hår igen, det kan vi vara säkra på. 
 
På onsdag morgon ska jag åka till Rättvik med Helge. Hoppas jag mår bättre då. Ska visserligen bara sitta still i princip men ändå, det brukar ju dra ut på tiden. 
Jag hoppas verkligen det går bra den här gången. Jag vill att han ska må bra, min lilla krake. 
 
Nu ska jag snart sova. Sova mer. Jag gör inget annat än sover när jag väl är still. Har sovit i soffan och vaknat till när Dessertmästarna hade final. Kuttsmällan vann, men hon är säkert trevlig IRL. Om inte annat kunde man ha na som vän ändå tack vare hennes bakverk-skills. Vilket ju är ett plus hos någon med sockerbehov - som jag. 
 
 
Kakmonstret på en bergstopp i Stryn, Norge. 


Kommentarer
Anonym

Krya på dig & hästarna!

2013-12-02 @ 22:30:06
URL: http://lillymia.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0