YES!

Äntligen går det lätt med matten! Det kommer garanterat att bli svårt igen men nu har jag räknat två sidor utan Andreas hjälp och jag förstår allt. Känns härligt! 
Förutom räkna matte har jag letat upp Helges sko i hagen och slagit på den. Hoven är lite trasig så han kommer ändå få ta det lugnt till hovslagaren kommer nästa vecka. Det blir tömkörning på banan på böjda spår med mjukt böjd hals och rund kropp, klättring i skogen i skritt för hand tillsammans med Grande och andra lugna aktiviteter  som ändå ger något. Perfekt med klättring nu då det ger styrketräning även om vi bara skrittar. Lite skrittjobb på ängen ska jag också lägga in. 1,5 lugn vecka och sen kör vi igen. Kan ju hända att skon flyger av igen men då är det bara att styra om planeringen lite med ännu lättare jobb här på hemmaplan. 
 
Tömkörde honom 30 min idag på banan. Gick bredvid honom med ledande töm inåt och höll handen vid hans sida så han inte skulle gena mot mig. Duttade lite med handen så han gick sidvärts och väl under sig med inner bak. Lätt men bra och lösgörande jobb. Han frustade nöjt efteråt så lite tog det nog. 
 
Nu ska jag stressa vidare innan det är dags för jobb. Har lagat förstklassig pasta som jag ska slänga i mig sen springa genom duschen. Ciao!
 
 
Sommaren i Norge för två år sedan. Där fanns ingen stress. Underbart!
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0