Weekend i Bollnäs

Hemma igen efter en helg i Bollnäs. Vi åkte dit i fredags och helgen bjöd på god mat (kräftskiva, men jag åt annat än kräftor), lite mys på stan, lite plugg och lite bara vara. Så skönt! 
 
Plugget igår gick käpprätt åt helvete och jag blev jätteledsen för att jag kände mig så oerhört dum och korkad. Jag har svårt att koncentrera mig när jag känner mig pressad vilket jag gör med matten. Jag MÅSTE liksom klara det om jag ska kunna komma vidare i livet och inte fortsätta jobba på ett industrigolv. Jag vill göra något meningsfullt som jag är bra på, inte vara utbytbar, utan att folk är beroende av mig, att jag betyder något och det jag gör är viktigt. Vad det nu må vara. Det har jag inte bestämt än.
Skärpte till mig framåt kvällen och då gick det bättre och idag gick det faktiskt riktigt bra! Det är mitt dåliga tålamod som sätter gränserna, tyvärr. Mitt tålamod lägger jag på hästarna sen finns det inte mycket över till annat. 
 
Apropå hästarna så har jag och Andreas hämtat hem 700 kg hösilage idag till Grande. Hittade faktiskt småbal här i Mora så nu är 1/3 av det jag behöver hemma. De öppnade en bal så vi fick titta hur det såg ut, så den får Grande äta nu i veckan. Han valde silaget före betforn så han verkar nöjd. Eftersom vi var borta igår och kom hem ganska sent idag efter hösilage-hämtning så fick hästarna vila.
Helge har dessutom lyckats trampa av sig en sko, igen. #jagblirgaaaaaaleeeeeen så vi får se hur det blir till veckan. Hittar jag skon och den går att slå på gör jag det. Annars får han bli tömkörd på banan där det är mjukt varannan dag och så kommer hovslagaren om 10 dagar så det är inte jättelångt bort. Tråkigt dock nu när han är så igång och så FIN! Det är baksidan med att ha en häst som trampar under sig väldigt bra och inte har jättebra koll på tassarna.
 
Blev erbjuden ett sprillans nytt Rambo supreme idag som jag funderar på att köpa. Mycket billigare än nypris men Rambo-täckena är ju skitdyra så det är mycket pengar ändå. Har egentligen täcken så hästarna klarar sig men skulle vilja ha ett regntäcke med hals till Helge. Han hatar regn, den lilla sockerbiten. Får se.
 
Nu är det snart dags att sova. Jobbar kväll i veckan men går ju upp tidigt ändå. Om en vecka börjar älskling skolan igen =( Det är så tråkigt så det går inte ens att beskriva. Jag önskar att jag om något år hittar en utbildning jag vill gå, ett bra boende tillsammans med A och stall till hästarna i närheten. Kanske osannolikt, kanske inte. 
 
För övrigt så vi båda sååååå sugna på att skaffa hund. Fan så synd att det inte går. En hund hos mig på kvällarna hade underlättat såå mycket när man känner sig ensam.
 
 
Ingen kan nånsin ersätta Lufsen, aldrig nånsin, men jag skulle gärna vilja ha en hund igen. 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0