Tisdag 13/8

Sitter och kollar matteböcker på nätet. En ovanlig syssla måste jag säga. Andreas som har studentrabatt ska beställa en åt mig så blir det nån krona billigare =) Haha, vilken snålblogg det här har blivit på sistone. Jag skäms inte för det, jag tjänar inte dålig direkt, jag har bara massor av saker att betala hela tiden. 
 
Det blev iaf ingen skola idag då det bara var en infoträff om pluggande i stort, om man ska ha studiestöd osv, själva matteträffen är på måndag så DÅ börjas det på riktigt. Ska beställa boken idag och hoppas jag kan tjuvkika i den lite under helgen. Vill inte vara HELT väck första träffen för det blir eventuellt en mattediagnos då. Gulp! Jag kommer förmodligen inte ihåg nånting alls. På riktigt. Ekvationer, vad är det? Typ så.
Jag önskar att jag vore lite mer pluggis i skolan. Önskar att jag läst matte B då när jag hade chansen. Korkad tonåring! Är det någon dum unge som läser det här så plugga när ni ändå är i skolan! 
 
Mår inte helt hundra idag så hästarna vilar. Hade ändå planerat in det med tanke på att jag trodde att jag skulle till skolan. Imorgon ska jag dock ut och trimma Helge i skogen med fokus på lydnad, lydnad, lydnad. 
 
Lite mat och sen vidare till jobbet. Blir nån timme övertid idag med. Inte sugen alls.  
 
Något jag dock ÄR sugen på är att rida framåt hösten. Det är så friskt ute då. Bästa tiden på året när det gäller hästarna.
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0