Slut på det roliga.

Ni är en hel del som kikar in här trots att jag är så tråkig, men jag har haft alldeles för roligt för att bry mig om någon blogg på semestern. Nu när vardagen är tillbaka igen med jobb och allt som det innebär så kanske det blir lite mer uppdaterat här.
 
De senaste dagarna har vi åkt båt, badat, jag har hoppat Helge och ridit Grande.
Helge är jätterolig att hoppa! Som han laddar och bjuder. DET är kul. Vi håller oss dock på låga höjder. Vi ska hoppa för att stärka honom, inte träna för tävling. 
Red lite linjer sist med relaterade avstånd, lite vända-för-ytterskänkel-skutt på medellinjen och 5 &½:an då vi faktiskt flög över 80 cm (ja, det är högt när man vet att hästen kan börja bocka som en tok när man landat =)
Har film på det som jag ev ska orka lägga ut nångång.
 
Skrittade ut Grande igår och idag gick jag och A med båda en timme på asfalt genom byn.
 
Jobbade första dagen idag efter semestern och det känns......... Well, jag är mer laddad för skolan än nånsin och det säger väl en del. Nästa vecka ska jag på informationsträff och börja plugga matte. Det är ett litet steg mot att göra något jag vill, något jag längtar till efter semestern. Om det nu finns sånna jobb. 
 
Imorgon....tja, man är väl inne i ekorrhjulet nu i elva månader till antar jag. Same shit liksom. 
Vakna tidigt, jobba sen stall. Den senare delen är dock en del av min livsstil som jag gillar. 
 
 
 
 
Snart är det vinter hörni! Men först fyller jag år!
Har hittat ett gulligt (och billigt) set på Tophorse.se för under 500 spänn. Som hittat om du känner att du borde ge mig en födelsedagspresent, och det borde du ju förstås.
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0