Lyckligt lottad.

Vädret är helt underbart idag! Och så den där lite småkyliga underbara sensommar-luften.
Tog en glad häst i varje hand och gick 45 min i skogen med dem. Mys på hög nivå. Jag älskar verkligen att vara i skogen med hästarna. Både rida och bara gå med dem och idag var en sån dag då det var extra härligt iom vädret. 
Jag har sagt det förr men våra ridvägar är verkligen de bästa i landet! Norra Europas största flygsandfält bor vi ju på och skogen är full med perfekta vägar. Har ännu inte ridit på alla. Har ridit här i snart 20 år och det säger väl lite om hur mycket vägar vi har här. Lyckligt lottad! Grande är fortfarande väldigt välmusklad trots att han numer mest tar det lugnt och är pensionär och det är tack vare den här skogen. Det kommer liksom av sig själv. 
 
Grande var väldigt pigg idag och hamnade inte efter som han tenderar att göra ibland utan alla tre gick på i ett bra tempo. Tycker det är viktigt att hästarna får komma ut och röra sig i stort sett varje dag och inte pga att de är pigga utan för att de mår bra av att röra sig. Det är viktigt och de är byggda för mycket rörelse.
 
Sista kvällen på jobbet för den här veckan ikväll sen jobbar jag även imorgon då jag har en hel del hösilage som ska betalas snart. 
På lördag är det hoppträning för Louise Haaga, på söndag har jag lite att göra till förmån för ridklubben och efter det ska jag titta på resten av Louise-träningarna hade jag tänkt. Nästa vecka fyller jag och syster år. Dagarna efter varandra =) Sen på helgen ska vi ut på roadtrip. 
 
Svärmor har satt lite griller i huvudet på mig som jag hoppas kan sättas i verket framöver. Det vore nog ett stort steg framåt när det gäller min ridning. 
 
Shit vad skönt det är att ha lägenheten städad, allt diskat och maten klar. Man kan bara ta det lugnt innan jobbet. 
 
 
Nedan: Paradiset på jorden. Geiranger. ÅK DIT om ni inte gjort det. Jag vill tillbaka snart igen. Bilderna kan inte återge hur fint det är på riktigt. Breathtaking!
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0