Hästbloggare.

SERIÖST.
Tyra Sjöstedt. Hur gammal är hon egentligen? 27 eller 12? 
Hon betér sig som en barnunge och kan inte ta kritik överhuvudtaget. Hon är inte direkt kunnig inom hästsporten och när folk ger henne konstruktiv kritik så tar det hus i helvete på hennes blogg. Alla är dumma i huvudet, alla tror de är proffs fast ingen kan nånting alls osv och hon har faktiskt "eliten" på sin sida, bla bla bla. Bara för att man rider på elitnivå som hennes "bästis" Lisen Bratt gör så behöver INTE det betyda att man kan hästens anatomi, hästens matspjälkingsaparatur etc, med andra ord vad som är bäst för hästens välmående. 
 
Tyra kan rida skapligt, det säger jag inget om men hon kan inte så mycket mer. Hon kan inte passa in utrustning korrekt, har inte kunskapen att rida in en unghäst osv som hon påstår sig kunna. Hon delar dessutom med sig av sina idéer till sina läsare. Sina läsare som ofta är unga tjejer som tror det hon skriver är rätt. Som när hon skulle passa in en martingal på sin häst och den var alldeles för kort men det var tydligen bra "för han behövde ta ner huvudet för att slappna av" eller vad hon nu skrev. 
 
Som "förebild" tycker jag hon borde ta reda på fakta innan hon häver ur sig massa saker som tusentals människor läser och kanske tror på. 
Hon borde även bli lite ödmjuk och lyssna på de som kan mer än henne, vilket är väldigt många, istället för att vända taggarna utåt så fort någon yppar minsta lilla kritik till henne. 
Bekräftelsebehov-delux har hon och hon skulle nog må bra av att sluta blogga ett tag och inte ha sånna krav på sig själv.
 
 
Ett bevis på att hon inte är den skarpaste kniven i lådan....  
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0