Söndagkväll, igen.

Ännu en dag med mycket häst. Kanske är tur att Andreas är i Sthlm även denna helg. Hade knappt hunnit träffas ändå. Har inte träffat honom på så länge att jag börjat drömma om One direction och nu har jag stora funderingar på att byta bort min biljett till Bruce Springsteen den 4 maj och gå på 1D med syrran istället. Just sayin.
A, förstår du piken? Typ som, KOM HEM OCH GÖR DET NU. Ja, ja bara en vecka kvar.
 
Mycket häst var det ja (kan inte tänka mig att nån annan än hästintresserade läser denna blogg, herre vad ointressant det skulle va).
Klev upp tidigt idag igen, helt frivilligt. Följde med på ponnytävling i Älvdalen. Emelie vann första klassen så det var nog en kul debut för henne =) 
 
Efter fixade jag stallet sen hem på lunch och så somnade jag som en stock i soffan. Fattar inte varför jag är så sjukt trött hela tiden. Somnar så fort jag lägger mig, eller vilar huvudet mot något. VARJE.GÅNG. Spelar ingen roll vilket tid på dygnet det är. 
 
Tillbaka till stallet igen och så red jag Helge. Det var en perfekt ridtur! Skrittade 30 min som uppvärmning till en äng där jag travade i stora åttor sen jobbade jag mkt i galopp. Red en stor åttvolt i galopp men inget byte utan varannat varv rätt galopp och varannat förvänd. Sen gjorde jag samma sak i andra varvet. I höger varv fick jag lov att låta honom ta lite större språng för den är han lite svagare i men i vänster fick jag till honom väldigt bra och kände hur han satte under sig ordentligt och jobbade riktigt bra. 
Travade i åttvolter igen innan jag red hemåt. Lät honom sträcka ut i galopp i två backar på vägen och jävlar vilken galopp han har! Han vore en ultimat fälttävlans häst ur den aspekten. Han täcker otroligt mycket mark när han får sträcka på sig. Och han är inte den som är den,ger man honom chansen tar han den direkt. Hälften fullblod som han är =)
Riktigt härligt pass! Nu får jag tvinga mig själv att gå med honom 2 dagar så han får ta det lugnt. Skogen är så otroligt underbar att rida i nu så man får hejda sig lite. 
 
Gammal bild.
 
 
Apropå att gå så gick jag en sväng i skogen med Grande idag. Han har inte låtit konstig alls idag vilket känns skönt. Inte ens när han var rädd för grannens radiobil hehe. Ska gå med båda två imorgon och tisdag. 
 
 
Nu väntar en kvällsvecka på jobbet. Säger inte vad jag tycker om det. "#¤&&))&¤#%#"½½§££$@€£${[
 
För övrigt tycker jag Peter Settman är den bästa programledaren known to man. 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0