Pusta ut. För stunden.

Somnade som en stock i soffan för ett tag sedan och när jag vaknade hade jag ingen aning alls om det var kväll eller morgon. 
Efter två ganska jobbiga veckor med få ljuspunkter så behöver jag nog lite vila och avslappning.
 
 
Idag blev Helge skodd, ÄNTLIGEN, så jag har kunnat släppa det iaf.
Grande har mått bra de här två dagarna efter besöket i Rättvik. Enda gången man har hört honom andas något tungt är när man tagit in honom från hagen och han "nervösfnyser" på det läskiga stället vid stallet. Det slutar direkt han är lugn igen iaf så det är ju bra. Han fick 10 ml kortison igår men nu ska han få 5 ml över helgen sa Ingela när hon ringde tidigare idag. 
Jag är glad att det finns så bra veterinärer häromkring nu. Jag litar till hundra procent både på Anna och Elin på distriktsveterinärerna och på Ingela och Björn i Rättvik när det gäller lite större saker. Hästarna har blivit väldigt tjenis med Anna då hon varit hos oss lite väl ofta på sistone ;) 
 
En positiv sak som hänt trotsallt är att all snö i skogen har smält och därmed är alla sandvägar framme och ridbara! SÅ. UNDERBART! Vi är så vansinnigt bortskämda med bra ridvägar här och man blir lika glad varje vår när det går att rida i skogen igen. 
Har ridit Helge i skogen onsdag och idag. Han älskar det och är superpigg men ändå ganska lydig. Och JAG älskar det också kan jag säga. Lyrisk!
 
Tränade för Annica igår och det gick jättebra! Framförallt galoppen där han kämpade på som tusan. Han är så underbar Helge för hur jobbigt han än tycker det är så försöker han ALLTID, inget tjura ur eller vägra göra saker. Älskade vän <3 Bäst var ökningar i galopp på långsidorna till kort, kort galopp på 15 m volter som vi fixade ganska bra faktiskt. Just detta moment har vi länge haft väldigt svårt för. 
 
Skulle ju egentligen tävla på söndag men eftersom jag fick lov att åka iväg med Grande i onsdags då Helge skulle bli skodd så struntade jag i tävlingen för jag trodde inte Helge skulle hinna bli skodd i tid.Ville inte tävla på en häst som gått åtta veckor. Dock blev ju Helge skodd idag så jag hade kunnat tävla ändå men anmälningstiden gick ut igår och jag kan lika gärna spara de pengarna nu i dessa tider känner jag. 
 
Den här helgen blir väldigt lugn och inte mkt alls händer. Ska rida Helge i skogen både lördag och söndag och Grande ska jag gå med 30 min, också i skogen. Fixa lite hemma och förhoppningsvis träna mig själv också. Har inte blivit så mycket av den varan nu när en massa andra saker hänt. 
 
 
Saknar du...
 
 
Nästa helg åker jag till Sälen med bla den här damen. Ska bli roligt att komma bort lite. Även om det bara blir en kväll och en natt den här gången. Har växt ifrån alla de där dräggen som brukar hänga i Sälen på bartömningen. Det räcker att jag behöver stå ut en kväll =) 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0