Dagens träning.

 
 
Här är filmen från dagens träning för Göran Liljestam. Har inte tränat för honom på jättelänge och aldrig på Helge.
Det gick bra. Jag fick samma direktiv som när jag rider för Nina och Annica, nämligen att han måste lära sig att korta sig och inte bara springa med stora steg. Han tycker det är jättejobbigt så jag kan inte nöta det ett helt pass men ändå ändra storleken på hans steg hela tiden. Det syns verkligen på videon att han inte är helt nöjd med att gå så pass smått som han gör och han kommer inte riktigt till avslappning. Än. Vi ska komma dit ganska snart hoppas jag bara jag rider konsekvent på samma sätt och tränar att ändra hans steg varje dag, även ute i skogen. 
En rolig grej var att jag slapp sitta i traven till en början för Göran tyckte han jättekliv såg så jobbiga ut att sitta i. WORD, kan jag säga. Sen när jag väl satt tyckte han att jag var duktig som orkade sitta så länge. Och det har jag verkligen tränat på så vore väl fan annas.
 
Det känns toppen att de tre tränare jag rider för tycker lika, det hade blivit förvirrat annars. Alla vill att jag får honom mer mellan skänkel och hand och att han ska orka bli kortare och kvickare. Ska faktiskt iväg till Orsa imorgon igen när jag har dagens träning färsk i skallen och försöka befästa det vi gjorde idag.
 
Förutom hästar (som mitt liv till största del handlar om) så har jag träffat syster och gått en timmes promenad med henne och Jackson, tagit in hästar, lagat lax och potatis medan älsklingen bakat svingoda morotskake-muffins! Mummaaaaaa..
Hästarna har fått kvällsmat och snart tar jag också kväll. Somnar i soffan vilken sekund som helst.
 
 
 
 
 


Kommentarer
Elin

Din sits ar ju sa mycket battre! Supergang har han den store lurven. Sa himla kul att se er.

2013-04-07 @ 11:32:12


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0