1 april.

Soligt. Idag igen! Älskar våren. Eller älskar alla årstider de dagar det är sol. Hösten är nog snudd på bäst, iaf när det gäller att rida. Frisk, lite kylig luft, inte så mkt insekter, soligt, mjukt i marken. Underbart. 
Det har varit jättefint väder över påsk, både här och i Bollnäs. Har en miljon fräknar i ansiktet och har fått ett piggare uttryck som man får med lite färg i fejan. Vinterblekt ansikte är ett minne blott. 
 
Dagens solning av nos har skett på hästryggen och på en brygga vid sjön.
Jag och Helge fick sällskap av Grande och Madde på våran galopptur i skogen (plogad väg, själva skogen går inte att rida i än). Hästarna var pigga, Madde red Grande jättebra och solen sken hejvilt. Galopperade mycket i olika tempon och Helge skötte sig bra. Ett litet skutt mot en bil vi galopperade förbi bara. Han är fortfarande lite bakskygg den lilla krukan (och bilen stod parkerad och typ 5 m ifrån oss så den var inte inom sparkavstånd). Tycker faktiskt de kan lära sig att kunna fortsätta galoppera no mather what, man behöver inte sakta av när det kommer något att titta på utan fortsätta och låtsas som ingenting. 
 
Kom åt Helge riktigt bra på slutet då vi galopperade kort och lite samlat. När jag gör det kommer bra avsaktningar av sig själva (ahaaaaaa...det är där det sitter liksom). Så nu vet jag vad jag ska träna på de sista två veckorna innan tävlingsdebuten.
 
Apropå träna så har jag tränat även idag. Lite styrka på en brygga vid sjön inte alls långt hemifrån (hur lyxigt?!). Andreas låg först och gav mig order på olika övningar jag skulle göra men sen joinade han också. Måste träna varje dag resten av mitt liv nu för den träningsvärken jag kommer få om jag vilar en dag....den kommer vara obeskrivlig.
Apropå träna igen så är det meningen att det ska vara Nina-träning imorgon, programträning på onsdag och Annica-träning på torsdag. Dock hade Nina tappat rösten så får se hur det blir imorgon. På onsdag blir det som en riktig tävling med domare och allt. Lena som jag har hästarna hos ska dömma. Spännande. 
 
Annars så har vi tvättat min bil idag (nej det är inget aprilskämt, den är ren!). Så galet nödvändigt. Tråkigt att tvätta på våren bara då den kommer så lika jävlig ut om en vecka igen. 
Så har vi handlat lite och ätit supergod ceasarsallad. Jag har även tagit en promenad till stallet för att ta in hästarna, sen tillbaka igen. Skönt att de kan vara ute så länge nu. De gick in strax innan 19. 
 
Lite kvällsmat sen jävlaranamma ska det sovas. Upp 04,45 imorgon. 
 
Heppårä!
 
 
Gillar verkligen den här bilden på 3 nordishingstar jag tof i Böle för några år sedan.

 

 


Kommentarer
Mallan

Jättefin blogg :)

2013-04-03 @ 09:03:04
URL: http://malinmelin.myshowroom.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0