Morr

Skulle man kategorisera alla mina inlägg skulle minst hälften av dem hamna i "ARG"-kategorin =) Så även detta.
 
Den här gången handlar det om att folk (killar, gubbar, män) tror att man som tjej inte klarar av nånting. Det ska hjälpas hit och dit (vilket i sig är snällt men PLEASE titta om jag verkligen behöver hjälp först, TACK). Oftast händer det  på min arbetsplats. Det är en industri och det ÄR hårt arbete ibland men ber jag inte om hjälp behöver jag ingen.
När folk säger vad jag ska göra fast jag är fullt medveten om det kan jag bli galen!
 
Tex:
Jag står vid en robot och ska styra den nånstans, kille kommer fram, vi kan kalla honom.....Jag-tror-jag-kan-allt-Pelle. Jag trycker på displayen, frågar inte Jag-tror-jag-kan-allt-Pelle nånting men ÄNDÅ måste han berätta vad jag ska göra.
JAG VEEEEEEEEET FÖR HELVETE! Ekar det inom mig medan jag lite lätt irriterat säger ".....mmmm jag vet det". Man är väl väluppfostrad liksom.
Eller när folk som varit på jobbet flera år mindre än mig kommer och tror de ska lära mig något jag redan kan. Frustrationen är obeskrivlig. Just nu är jag den enda tjejen på företaget som kör robotar och då tror alla killar automatiskt att "hon är tjej, hon fattar inget". Eller är det just jag som utstrålar någon slags puckoness?!
 
Jag blir sur. På riktigt. Jag har flera gånger sagt åt folk att jag kan själv! Som en liten barnunge kanske men för mig är det viktigt att inte vara hjälplös. Det tycker jag själv inte att jag är så jag blir förbannad på sånna som inte fattar det.
 
Sen kan man ju spela lite korkad om man inte orkar göra något, men det är ju en annan sak ;)
 
 
 
Hjälplös eller muskeltös? Hmmm, neither... mest irriterad =)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0