Helg= jobb.

Jaaaa, det är fredag och lediiigt, hade jag kunnat skriva...om jag HADE HAFT LEDIG HELG. But noooo. Jobbar både lördag och söndag. Dock (!) så jobbar jag bara 05,30-09.00 på söndag! Yippiekajeeej.. Detta pga att kollega måste iväg på viktigare åtaganden än jobb och kollega får inte lämna mig alena på jobbet. Det är ju trotsallt en knivfabrik vi jobbar på. Knivar gör ont och skär man sig och råkar vara ensam så kan det gå illa. Därför får vi inte det. Alltså får inte jag jobba söndag kväll. Synd. Jag som hade sett fram emot en söndagkväll i en skitig fabrik. Typiskt.
 
Det blir alltså en tidig morgon imorgon och jag har tvingat A att skjutsa mig =)
Nej då, vi har bara min bil att använda nu då den andra är avställd så man får pussla lite.
 
Fick hem en till sadel idag. Albion SLK high head. Framvalvet på denna är uppbyggt rejält och nog jävlar fanns det plats för manken alltid. Frågan är dock om den är för trång ist. Aldrig helt bra =) Denna känns dock klart bäst hittills så det ska bli spännande att se vad Ulla säger på tisdag då vi ska testa de två jag har hemma.
 
Helge har motionerat sig själv i hagen idag. Levde rövare ordentligt och bockade, sparkade, lät och for runt. Knäppskalle. Fast han har vilat snart 3 veckor också så man får väl förstå honom. Halv dos medicin idag och nu är den slut. Spänningen stiger....
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0