13 sepember.

Sista jobbdagen för den här veckan idag. Förbannat skönt. Har sovit dåligt, ätit dåligt och varit orolig över Helge över en vecka så det ska bli skönt med helg. Har gått ner 3 kg senaste veckan bara för att jag går och är orolig hela tiden.
 
Tänk att man kan vara så orolig över en häst.
Undra hur det blir om jag blir mamma?
Mina stackars barn skulle förmodligen bli mobbade pga att de fick lov att ha mössa och långkalsonger även sommartid, hjälm på skolbussen och inte få flytta hemifrån förrän de fyllt 40.
 
Nä men det tär på en att inte veta vad det är för fel på Helgehästen. Just nu mår han bra och är ute i hagen men när han ska sluta äta medicin om en vecka har vi ingen aning om hur det blir. Håller tummen.
 
Hello my little friend..har vi setts förut?                                                                                                          
 
Har ridit GalneGrande en sväng i skogen. Pigg som en ungtjur på grönbete och hade inte alls tid att lyssna på mig. Fick sätta honom på arslet nångång och göra mååånga halvhalter innan han kom på att han hade någon på ryggen. Traven fick jag till bra men galoppen var bara "jaaaa vi spriiiingeeeeeer" och häva sig iväg. Tokfan. Dock kul med pigg häst!
 
 
Underbart väder idag! Sol och lite kylig luft. Är nog dags för de där långkalsongerna snart.
 
Lite mat sen ska jag åka och ta in Helge och Lady samt ge Helge medicin. Imorgon får han börja gå ut som vanligt igen och då hoppas jag även att de sista blodproverna kommer. Hatar att inte veta!
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0