Dressyr-pepp!

Idag blev min sadel klar hos sadelmakaren. Stropparna behövde sys fast lite bättre. Imorgon ska jag provrida den på Helge. Hoppas den känns lika bra som sist!
Fick erbjudande om att träna dressyr för Annika på torsdag men avböjde. Har bara suttit på Helge två ggr på tre veckor och jag vill inte pressa honom så pass hårt som en dressyrträning redan. Det är så typiskt. Förra gången, när han åt medicin, då var det 4 (!) personer som frågade om jag ville rida istället för dem. När jag inte kan då haglar det erbjudanden =) Även om det är lockande att träna på torsdag så står vi över och hoppas att vi blir erbjudna fler gånger.
I början av säsongen blev jag erbjuden en fast plats 16,30 varannan torsdag men tackade nej. Det blir alldeles för stressigt med jobb osv. Att åka och träna ska vara roligt, inte förknippat med stress. Jag tränar för Annika när jag får plats och annars för Göran Liljestam samt trimmar och tränar på hemma och i skogen. Dressyr för hela slanten nu. Jag är laddad!
Förutsatt att hästapållen håller sig frisk (där kom den evige pessimisten fram men jag vågar inte slappna av och vara helt glad...jag har fått äta upp det alltför många gånger).
 
 
Jag är lite missnöjd med dagens jobb. Det jävlades från 9 till 14 och fortsatte förmodligen även för nästa skift. Vi har  höga kvalitétskrav och för att komma igenom dem måste produkten vara i stort sett perfekt. Sånt som en köpare kanske inte ser ser vi direkt. Kanske ser lite FÖR mkt ibland. Ser sånt som ingen konsument nånsin skulle lägga märke till men ändå. Fint skare va ju. Hoppas på bättring imorgon.
 
Tidig morgon imorgon igen så nu ska jag ta en dusch innan Hollywood-puckona tar plats i rutan så det är bara att lägga sig direkt efter.
 
Min vackra gentleman <3
 
 
 
Längtar till helgen.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0