Skuttat.

Igår red jag ut Helge och det var en av våra sämta ridturer tillsammans. Nånsin. Vi såg lite folk vara ute och gå i skogen och sen var han på helspänn resten av tiden jag red. Jag blir så besviken på mig själv att jag inte har fått honom att lita på mig än och kunna slappna av om jag visar honom att det inte är farligt. Jag satt och pratade med honom, klappade, låtsades som ingenting, distraherade honom i form av att rida öppna, övergångar osv men inget hjälper. Jag är rädd att han ska få magsår om det fortsätter såhär. Han blir stressad så oerhört lätt och det är så otroligt svårt att få honom lugn igen. Det slår liksom slint. Känner mig som en dålig matte =(
 
Att själva ridningen igår gick dåligt gjorde inte så mkt. Det har gått mkt framåt på sista tiden så ett bakslag var väntat.
Hoppade lite idag. Hela 50 cm. Kanske ska vara med på KM nästa helg och skutta en pytte-klass, bara för att det är kul och för att miljöträna.
 
Helge skötte sig bra idag iaf. Vi var väl båda lite ringrostiga på hinder men annars helt okej.
 
 
 
 
 
Gårdagkvällen spenderades i en stuga i skogen med tjejerna och våra respektive. Åt paj, drack en cider, badade tunna och hade det gött. Trevligt!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0