11 maj

Åh, idag mår jag MYCKET bättre. Fan vad skönt. Igårkväll trodde jag att jag var döende, nästan. Kommer inte ihåg att jag mått så dåligt någonsin men efter en tablett och lite sova så gav det sig. Haleluja!
Hoppas det känns bra även imorgon så den här sjukperioden är över nångång.

Idag har jag ridit Helge en lite sväng i skogen. Det spöregnade men jag drog på mig regnkläder, täckte hela hästen med skrittmaskinstäcke plus halstäcke (han hatar att vara ute i regn) så vi båda var helt torra när vi kom hem, och även sadeln så jag slapp fetta in den. Tränset fick sig en omgång dock. Finns inget dåligt väder (jo).

Dagens ridpass gick väl ut på att kolla gas och broms i skritt och trav ungefär. I början funkade inget av det. Efter första traven funkade gasen. Lite för bra. Fick nog tom gashäng lite now and then. Nej, men han var pigg och det var ju ett tag sedan han fick jogga på lite mer framåt så det var väl kul antar jag. Bromsen funkade skapligt den med till slut och då var vi nästan hemma. Blev bara en kort, lugn sväng pga ryttare som knappt orkade hålla sig kvar på hästen och den ngt snoriga pållen.

Annars har jag lyckats pricka in mat hos mor och far inte mindre än 2 (!) ggr idag. Ibland har man tur. Många tack för det. Laga mat låg inte högt på min vill/orkar-göra-lista idag.

Skulle byta däck idag men däckbytarfirman tyckte visst att mina sommardäck sög. Jaha, 6600:- för nya sommardäck. Jag är så glad att jag har ett träd utanför sovrumsfönstret som det växer pengar på.....
Eller? Hur var det nu..


Imorgon blir det en väldigt tidigt uppstigning så jag ska ta en dusch, slita mig från hockeyn (hahaha) och sen sova.




Ang bilden nedan så hör Grande en cross dåna iväg lite längre fram och det var skräckslaget.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0