Om 3(!) dagar!

Uppe tidigt. Släppte ut tre hästar. Mockade tre boxar. Red Helge. I skogen. Springig och stretig. Fin sista tio. Alltid något. Rivit beteshage och byggt ny. Packat massa hö. Letat efter körkort och kontokort. Lagat mat. God mat. Jävligt god måste jag säga. Handlat inför vår stundande roadtrip. Letat efter körkort och kontokort. Samma. Samma. Samma. Samma. Hittat körkort och kontokort på mkt smart ställe. Hälsat på mamma och pappa. Pratat om höet bonden har slagit nedanför mamma och pappa. Vet vilket hö jag INTE ska köpa om jag behöver något (legat ca 2 dygn, rullats på rundbal, stått ute ett dygn till och blivit regnat i och kommer förmodligen bli regnat i imorgon igen....).
 
Det var dagen det. Nu ska jag försöka göra någon form av packlista inför imorgon så jag inte glömmer hälften som jag brukar. Det viktigaste är helt klart biljetterna till Bruce. Resten kan man fixa ändå. Det återstår bara hur jag ska lösa att stå längst fram på konserten, bli upplyft på scen och få sjunga med Bruce i No surrender och bli bjuden till hans ranch i USA, men det är ett framtida problem.
 
Han och jag är ju faktiskt med i samma tidning (Hippson) i samma nr och allt och det borde ju räknas som att vi känner varandra i stort sett?
"-Nä jag ska te Bruce en vända bara. Hälsa på. Spela munspel, rida över prärien du vet...sånt där vi gör, jag å Bruce. Han ska förmodligen skriva en låt till mig också, som vanligt".
 
 
Denna bild, i svartvit version hänger fint på väggen här hemma tillsammans med två till på samma man. Alla i canvas, såklart.
 
 
Imorgon ska ett stycke beteshage färdigställas, tre hästar motioneras, det ska packas och vattnas
blommor <------- KOM IHÅG! ( de där blommorna blir jag förresten inte klok på. Antingen tycker de att de får för lite eller för mycket vatten. Aldrig nöjda. Bortskämda är vad de är. De får vara glada om de för något vatten alls imorgon).
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0