Grande

Kommit hem från stallet för ett tag sedan efter att ha ridit Grande och tagit in och kvällat hästarna. Grande gick så förbannat bra! Mjuk, fin, väldigt på hugget och pigg. Travade idag igen, fortsätter att inte skriva mer om det =)
 
Red förbi en traktor med ett släp fullt med kossor på också och då var jag glad att jag satt på honom och inte Helge. Red dessutom barbacka. Grande är en sån häst som går att övertala till vad som helst, han gör ALLT för en om man verkligen ber honom. En gentleman. Det har han alltid varit.
Det var riktigt kul att sitta på hans rygg och rida riktigt igen, inte bara lulla. Hade kunnat rida hur länge som helst men det gäller att fortsätta ta det lugnt med honom så skadan inte går upp igen. Benet är fortfarande något svullet men det har sett lika ut sen april ungefär så veterinären tror det växt ihop så och kommer vara så resten av hans liv. Och det gör väl inget så länge han inte har ont av det. Jag kommer förstås inte "tänja på gränserna" utan bara rida ut och göra lätta saker med honom.
 


Kommentarer
Anonym

Vilken gentleman! Hoppas han får vara frisk nu! Kramiz

2012-07-23 @ 22:05:19
URL: http://Lillymia.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0