Mitt träningsupplägg.


Gymmet: Tränar på gym (vi har fullt utrustat gym på jobbet där vi tränar gratis) måndag, onsdag och fredag. Ibland även lördag om tid finns. Mest mage (såklart, gör inte alla tjejer det?) men sen kör jag lika mkt med resten av kroppen. Det ger väldigt mycket för ridningen.


Löpning: De dagar jag rider hinner jag inte gymma (om det inte är helg då, då springer jag en av dagarna) så därför tar jag en löptur på kvällen. Det behövs ju det med, inte bara lyfta skrot. Brukar bli mellan 30-50 min och jag pumpar hög musik hela tiden, annars kan jag nästan inte springa =)


Ridning: Eftersom Grande är skadad har jag bara en häst att rida över vintern. Jag rider Helge tisdag, torsdag, lördag och söndag. Han är under igångsättning och jag känner att det passar oss båda bra att det bara blir ridning 4 dagar i veckan för tillfället. Han vilar aldrig två dagar i rad, lite hårdare arbete lördag, söndag sen något lugnare tisdag, torsdag.


Övrigt: Dansar Lindy hop varje söndag och det är galet jobbigt! Bugg kan slänga sig i väggen i jämförelse! Jobbigt men kul!
Kör även Zumba nästan varje fredag på Mora Träningscenter. Har inget kort där för det skulle jag aldrig ha tid att få valuta för. Kör när jag känner för det och har tid ist. Zumba med hantlar kör vi. Bara vicka på höfterna och skutta runt känns lite för lojt. Jag vill ha hardcore-träning =)

Så. Nu jäklar ska detta hållas också. Dock blir det nog mer springning och mindre gym när det blir sommar. Då vill man ju vara ute.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0