Barbacka på Grande.

Shoppat strumpbyxor och nagellack på stan efter jobbet. Tänkte att jag "ska bara" och att det skulle gå fort att handla så parkerings-biljetten skulle jag skippa, meeen så stod där en Q-park bil-j*vel 10 m ifrån mig. Glad att jag såg den, har fått alldeles för mkt parkeringsböter.
 
Red faktiskt Grande idag. Helge fick en till dags vila efter skoningen och eftersom jag inte rider Grande så mkt själv längre utan två andra hjälper mig med det så vill jag gärna känna igenom honom själv ibland, så han känns fräsch och i ordning. Det gjorde han! Pigg och framåt.
Grande rider jag ofta barbacka på vintern. Säkert mer än med sadel. Dels för att det är kallt och man håller sig varm lättare barbacka, och dels för att jag får träna min balans och position. Skönt för hästen att slippa sadeln ibland också.
Iaf så blev det mkt trav, lite kortare trav och olika ställningar och böjningar. Han behöver mkt sånt innan han är varm och mjuk. Han var lite spänd pga att det var kolmörkt och jag red med pannlampa (som förövrigt fortfarande är super!) och den gör att saker får skuggor och annat man kan bli rädd för =) På slutet var han SÅ FIN. Kunde ställa höger över till vänster, flytta, halvhalt osv och han gick kvar i formen fint och var mkt lydig. Synd att det ska ta så lång tid bara men det är väl så med en häst på 700 kg som snart fyller 20, man får ha tålamod helt enkelt.
 
En fin 20-åring. På bilden med lite gräsmage dock, men det får man ha när man är skogsmulle och älskar gräs mest av allt. förutom mig och Helge förstås! ;)
 
 
 
Ligger i soffan och tycker lite synd om mig själv så därför kommer mamma strax förbi med popcorn (hon hade ändå vägarna förbi, så bortskämd är jag inte) som lindring, sånt hjälper alltid =)
 
Imorgon är det jobb, möte på jobbet och ridning som gäller. På torsdag är det dressyrträning igen, om Annica blir frisk. Magsjuka. Iiiiuuw! Jag, som är livrädd för att spy, vistas helst inte i samma kommun som någon som är magsjuk. Handsprit ftw. Vet ni förresten att jag har bacillskräck? Hatar att röra dörrhandtag på affärer osv och har jag gått på en allmän toalett (vilket jag i allra största grad undviker) så tvättar jag händerna, stänger kranen med armbågen, torkar händerna och drar tröjan över handen när jag öppnar och ska gå ut, haha. Hmm har för mig att jag berättat detta tidigare. Whatever, så är det iaf.
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0