Saknad och dressyr.

Ensam och övergiven. Det är jag det. Pojkvän åker till storstan och blir något medan jag är här hemma, går på ett hårt och skitigt betonggolv dagarna i ända och gör jag inte det mockar jag skit.
Nej då. Jag är jätteglad att han uppfyller sin dröm och nog klarar jag mig, även om allt är lite tråkigare utan honom. Jag ska också bli något men inte just precis nu. Jag ska iaf plugga matte B i höst. Jiiiippikayeeej mtrfckr! Lite annat än Andreas logaritmer, eller vad det nu heter. Man känner sig liksom alltid lite korkad i hans närhet. Inte för att han säger det såklart. Om han däremot TYCKER det låter jag vara osagt. Troligen ibland =)
 
Idag har jag tränat dressyr för Annika Norén i Orsa och det gick SÅ.BRA! Hon tyckte det såg bäst ut nånsin, att han har utvecklats mkt och att hon nästan ville hoppa upp själv =) Kul att höra och det är alltid lika kul att få ett kvitto på att man gör saker rätt.
Red honom i lång, låg form med mycket böjda spår och lite tagen bakdel, detta i alla gångarter. Fokus idag låg nästan enbart på att få honom låg och få upp överlinjen ordentligt
Anmälde honom till en 80-klass i Insjön nästa helg tidigare idag. Helgen efter det är det förhoppningsvis dressyrtävling för mig och honom i Orsa och helgen därpå är det dressyrträning för Göran Liljestam. Fullt schema med andra ord och det känns kul!
Åkte till Orsa på vinst och förlust själv idag då jag fick lov att lasta Helge ensam på vägen hem. Det gick dock jättebra.
"Nemas problemas" sa Helge och klev rakt på. Sen blev han lite mutad så han är lika snäll varje gång.
 
Imorgon kommer Anna och Jolly så ska vi ut och galoppera i skogen. Efter det blir det några lugna dagar för Helge.
 
 
 
 
In my dreams until friday.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0