Sadel-lös.

Just har jag ingen sadel hemma.
 
Hoppsadeln är på omstoppning (den låg förövrigt bra på Helge) och dressyrsadeln är i Hjortnäs för "värdering". Får se om jag får det jag vill för den annars åker den till Sthlm på söndag. Har paxat en ny sadel som jag ska testa nästa vecka. Samma märke och samma bomvidd som hoppsadeln. så jag hoppas den passar. Den var dyr men hästen måste ju ha en sadel som passar ordentligt. Det får man inte tumma på.
 
Pga detta blir det ingen ridning utan jag har tömkört Helge idag och igår. Igår på banan och han var sååå fin och avslappnad. Härligt att se.
Idag gick vi ut i skogen och klättrade. Två flugor i en smäll när jag får röra på röven samtidigt. Imorgon blir det banan igen sen ska jag hämta sadeln imorgon innan jobbet.
 
GAH! Vill ha hem den andra dressyrsadeln NU! Nu, nu, nu, nu!
Den är svart så jag måste ju förstås köpa ett nytt träns om den skulle passa. Fast inte än. Har ett mörkbrunt som får duga ett tag till.
 
Går inte att ladda upp bild så här kan ni föreställa er min nya sadel på min vackra grå springare med sin ryttare som plötsligt red mkt bättre i nya sadeln.
 
 
....................................................................................................................................
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0