En helg i Sälen

Fosterställning och Ben & Jerrys. Det är väl ungefär vad jag orkar med just nu.

Har varit i Sälen i helgen på Ski&Rock. En liten tradition jag och mina vänner åkt på många år men nu vette fan om det inte är dags att börja lägga ner. Det är ju trevligt att träffa kompisarna, gå ut tillsammans osv men f-n vad mkt äckliga drägg det är där! Folk är fulla dygnet runt, betér sig som svin, har sönder saker i stugorna, slänger saker omkring sig osv. Jag tål inte sånt där trams... Vuxna människor som inte kan ta reda på sig själva. Sorligt.

Förutom det så har jag haft det kul =) Det har blivit mycket slappande i stugan vilket är skönt då det inte blir så många lugna stunder hemma.
Vi gick ut på Högis både fredag och lördag. Man lär passa på att gå ut när det finns utbud. Mora är ju lika med noll. Jag går inte ut här för det är så fruktansvärt värdelöst. Ljungbergs eller Wasa (om Wasa ens finns längre) pest eller kolera känns det som. Högis däremot, classy, stort, flera barer och fräscht som fan. I like. Bra band och dj:s var det i helgen också. Lyckat!

Någon snowboardåkning var det dock inte tal om. Det har blivit väldigt lite med det de sista åren. Tråkigt men bara att inse att det inte hinns med. Kanske ska sälja iväg den snart :P

Annars i veckan har Helge fått ta det lite lugnt. Han är lite, lite snorig så lite promenader och enklara motion har det blivit. Grande har fått gå ganska mkt han med. Ska kolla honom om någon dag i trav och se hur det ser ut.
Idag fick de gå i beteshagen och vänja sig vid lite gräs i 20 min. Gissa om de var lyckliga? =) Medan de gjorde det byggde jag upp en liten hoppövning som jag ska rida imorn, om inte Helge är mer snorig förstås.
Fick order av Fredrik att hoppa lite studs och sånt så det ska vi lyda så vi kanske är liiiite bättre till nästa träning.

Har köpt ett Back on track-täcke till Helge nu så jag hoppas han kan bli lite hjälpt med hans rygg som han lätt blir spänd i. Upp till bevis. Det är ju så dyrt så jag blir besviken om det inte hjälper faktiskt.

Är ju ledig imorgon och tisdag och det ska bli sååå skönt! Kommer nog bli många timmar i stallet men lägenheten behöver grejas och städas den med. Lite träning av mig själv vore också på sin plats. Skönt att kunna göra vad som faller en in bara.

En bild från helgen får avsluta.






Blir nog läggdags tidigt ikväll.... =)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0