Skänk hopp.

Ang inlägget under tycker jag verkligen ni borde skänka en 50lapp till barncancerfonden. Såg Sofias änglar igår där en liten flicka tyvärr dog av leukemi. Usch sånt borde inte få hända små barn ;( Inte någon alls så klart men allt känns värre när det gäller barn eller unga människor som har hela livet framför sig.

Cancer är ett jävliga påfund som forskarna måste få hjälp att råda bot på. Alla känner vi väl någon med cancer liksom, de är alldeles för många.
Kan inte säga att jag förstår vad de går igenom, absolut inte men jag vet hur det känns när det finns en liten, liten risk att vara på väg att utveckla cancerceller och det är inte heller kul. Kan bara förställa mig hur det känns att få ett riktigt cancerbesked. Fy fan. Så ta och skicka ett sms med texten FORSKA till 72900. Kan jag avvara 50 spänn kan alla det.

Det om det.
Idag blev det klubbat att jag ska börja gå skift på jobbet igen om två veckor. Det kommer bli mer pengar och mer ledigt, vilket ju låter toppen MEN arbetstiderna kommer ruckas på. Lite kvällar och helger och det är aldrig roligt. Dock behöver jag varenda krona så det är bara att bita ihop och jobba det.
Tur att jag prickar in helgen innan både Sälen-helgen och bröllopet jag ska fota. Hädanefter får jag planera in helgerna efter hur jobbet blir.

Hästarna då.
Red Helge ett dressyrpass på ängen igår. Gick sådär. Det blåste så mkt så han kom aldrig till avslappning. Gjorde inga jättedumheter iaf.
Idag red jag tsm med Stina och Mon Amie i skogen. Skritt, trav och galopp samt något litet skutt över en stock och lite plask i en tjärn.
Han var så snäll så, dock väldigt tittig.

Grande kom travande till mig när jag skulle ta in honom och han var nästan helt ohalt! Kul som fan. Ska gå mer med honom över påsk och se vad som händer. Håller tummen för att han ska bli bra igen! Gammelgubben min.



Kommentarer
Sanna

Bra intitativ! Såg samma program & har nu skänkt pengar! Kram

2012-04-03 @ 12:17:53


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0