Helges namnsdag!




Längesen jag längtade till helg så mycket som idag på jobbet. Usch, vad segt det var sista timmarna. Har blivit förkyld så jag gick hem en timme tidigare och åkte direkt till stallet där jag tog tag i mockning osv.
När jag var klar övergick jag till tvätt av transporten, vilket verkligen behövs! Taket är i stortsett klart nu och lite på ena sidan. Ska ta resten imorn eller på söndag. Den blir så vit och fin så =)


Helge har tappat ett pg-beslag igen och den här gången är det ingen idé att jag försöker slå på den igen. Hovis kommer någon dag i veckan så han får väl vila =( Tråkigt när han går så bra!  
Token har namnsdag idag också =) Helgus.

Grande rider jag iaf och igår red jag genom byn med älskling som sällskap/fotograf. 

Idag red jag ut i skogen och har var lika trög i början som vanligt och lika pigg och tokig på slutet som vanligt =) Han behöver bara få bli varm den gamle mannen. 






Annars så har jag varit på röntgen idag. Hoppas de hittar vad som är fel på mitt bäcken =/ Har gått 9 veckor nu utan att jag kan röra mig ordentligt, och än mindre springa eller rida. Gjorde riktigt ont att trava och rida lätt idag. Tråkigt som sjutton. Ja, ja, bara att hålla en tumme och hoppas på det bästa.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0