Helgerna går för fooooort!

Har som sagt varit på tävling och hjälpt ML idag. Kallt som FAAN var det. Trots att understället och HV polo västen var på. Jaja man får skylla sig själv att man inte har bättre begrip.

Var ut på parken igår. Nästan nykter men var ändå ganska förstörd när jag skulle upp och ta ut hästarna i morse. Lyckades iaf få ut alla hästar med rätt täcken i rätt hagar och mocka innan jag åkte hem och käkade lite frukost och åkte vidare mot Mora. Köpte lusern (en viss hästherre som inte äter så mycket hö som han borde) och blev sedan upphämtad och åkte vidare mot Rättvik och tävlande.

Gårdagens ridning på Grande förresten! Det måste ju skrivas mer om. Han var ju helt grym!! Jag satt och var överlycklig och kunde ridit hela dagen om jag fick. Han var superpigg HELA tiden. Inte bara på väg hem ;) Bjöd fint framåt och bara väntade på vad jag ville att han skulle göra. Bytte galopp som en kung och bar sig sååå jäkla bra! Han satte sig verkligen i galoppen och kämpade på hela tiden, i varje steg.
Jag önskar såååå mycket att han var yngre =( 19 år vid nyår. Fast han är född i december så egentligen blir han 18 då men räknas som 19. Hur som helst är han helt underbar. Han har lärt mig å oerhört mycket och jag har haft så sjukt roligt med honom. Man behöver aldrig känna sig rädd på honom heller. Han är en riktig gentleman och han skulle aldrig göra något riktigt dumt, han går liksom att övertala till det mesta, även om han är livrädd. 

Imorn kommer veterinären och ska fixa tänder samt vaccinera hästarna.

Nu är maten klar på spisen och pojkvän snart hemma.
God söndag!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0