En lugn söndag.

lugn som det här dagen har varit alltså, det har jag inte varit med om på väldigt, väldigt länge.

Började med att klockan ringa vid 7 och jag gick upp 10-15 min senare. Tittade på termometern som visade -3 och jag blev faktiskt glad! Jag tycker om när det är friskt och lite kyligt ute. Det blev långkalsonger på och hästarna tog jag fram tjockare täcken till.
Innan de gick ut så red jag Grande en härlig tur i skogen. Red barbacka och la på honom mitt favvotäcke, nämligen det som är gjort för att tömköra/promenera i, utskuret i bogen så de kan röra sig ordentligt utan att något "tar i" och skaver. 

Det här:




Grande var riktigt spänd och tittig att rida idag. Jag gjorde massor av övergångar och halter för att få honom koncenterad på mig och efter kanske 45 min var han med mig. Hästskrälle =) Iaf så var han jättefin resten av ridturen i både skritt, trav och galopp. Jag var tillbaka klockan 9 och så fick alla gå ut i sina hagar.
På helgerna får mina gå i stora beteshagen så de slipper den tråkiga vinterhagen så länge som möjligt. 

När mockning och allt var klart åkte jag hem, tog en dusch sen lagade vi mat och efter det åkte A till en kömpis och jag gick och la mig i sängen med datorn. Somnade som en stock och har inte gjort så mycket mer sen dess. Tagit in hästarna, och plockat lite hemma bara.

Nu ska jag lägga mig och läsa sen se lite roliga repriser och sen självklart Kalle klockan 20.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0