Helgen å lite annat.

Det är SNÖ ute and I like it! Ljusare och mysigare blir det ju faktiskt med snö ute. Spec nu när man tagit fram ljusstakar och allt.

Har precis slagit ner rövva i soffan efter ett träningspass på gymmet. Härligt jobbigt. Iaf nu efteråt, just för stunden är det ju ett rent helvete förstås. Blev kondition, mage och armar idag.

Imorn är jag LEDIG! Så där bara, mitt i veckan i november. Det ska bli underbart skönt! Fint väder, plus-minus 0, sooooool och glada hästar är beställt. Även att jag är pigg som en lärka när jag ska upp imorn, för sovmorgon blir det inte även om jag är ledig.

I lördags skulle jag få så mycket gjort. Städa både stall och bil tex. Mmm tjena. Det blir aldrig som man tänkt sig. Dock spenderade jag några timmar på ett sjukt mycket bättre sätt än att städa. Nämligen hälsa på Evelina, Jonas och lilla nyfödda Elsie! Jääättesöt var hon, såklart, och Evelina såg då minsann inte ut som att hon legat och fött barn för några dagar sen. Jäkla stålkvinna ;P

Tog lite kort på dem tillsammans och fick fika innan jag åkte (det är visst en "grej"det där när man är gravid. Det ska bakas och bakas och donas, kanske jag skulle bli skengravid så jag också kan pyssla, baka och fixa?).

I söndags tvingade pojkvän med mig till IKEA. Ja, du läste rätt. HAN ville dit, jag också såklart men det talar vi tyst om. Därför tvingade jag med honom till stallet jättetidigt den morgonen för att släppa ut hästarna. Skulle han nu till IKEA och släpa upp mig så tidigt fick han väl hjälpa mig med mina sysslor innan också =)
Ibland får jag till det!

Var i Valbo vid 10 och gjorde IKEA på typ en timme, sen lite Hööks, mat, lite annat sen åkte hemåt igen innan 13. Bra gjort det!
Jag har INTE ärvt min kära mors shoppingegenskaper. Dvs att gå först en gång på IKEA och titta ut vad man vill ha, gå en till och hämta det man vill ha och gå en tredje gång för att komplettera.
Jag får ont i huvudet och dör lite av att bara tänka på det.
Släpp in mig i en välsorterad hästbutik däremot, då är det frågan om jag kommer ut överhuvudtaget. Kanske hittar man mig i fosterställning hållandes ett par dyra ridstövlar eller något annat i hästväg (<----roligt).

Idag skulle farbror doktorn, som är en kvinna, ringa och berätta att jag får göra ett blodprov ang en spec sjukdom så jag kan köra med uteslutningsmetoden här. MEN, tror ni hon ringde? Nej. Det är väl fan att man ska behöva vara både veterinär och läkare själv. SUCK! Jag hoppas verkligen, hur konstigt det än låter, att jag har det här felet så nu vill jag bara ha bevis. Är det inte så bryter jag väl ihop, gråter en skvätt och letar upp något annat det kan vara. Något är det iaf. Det vet jag. 

Älskling är ute och byter däck på sin bil och jag sitter här och latar mig. Det känns ju inte så rättvist. Dock har han lirat gitarr som en tok medan jag tränat och det är ju inte heller rättvist. Alltså sitter jag kvar. Dessutom kan vi ju inte sånt där vi tjejer. Precis som att vi inte "kan" koppla in dvd:n osv.
När killarna fattar att vi bara spelar dumma för att slippa blir det nog liv i luckan. Vi fortsätter bara som vanligt, lägger huvudet på sned och säger "snällaaaaaa" till dess, och så hoppas vi väl att inte älskling läser det här.
Kanske ett pojkvänsfilter vore på sin plats?


Tur att han kan roa sig själv inne i hästbutiker iaf. Tex kommit smygades och viskat att det inte alls smakar äpple om äppelbetten.




Kommentarer
Syster

HAHA, gapskrattar åt sista meningen!!! Hahaa

2011-11-28 @ 23:07:12
URL: http://sofiekans.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0