Älskade sol!

Ååååååååååååh vad skönt att vara hemma!!
Var i stallet 8 imorse och kom hem för en stund sen. Vädret är underbart så det har varit härligt men nu är det jätteskönt att komma hem och kunna slappa lite.

Tog ut alla utom Grande och red honom ut ett rejält pass. Tränade både övergångar, tempoväxlingar och konditionsträning med galoppintervaller. I början var han springig och lite stel som vanligt men jag fick pli på honom ganska snabbt idag. Han fick sträcka ut rejält några gånger och var lite svår att få tillbaka efteråt så det behövs tränas på. Överlag så är förhållningar något vi måste träna mycket mer på. Även att bli mer kvick framåt, ta drivningen direkt.

Efter 1,5 timme var vi tillbaka igen och jag tog tag i stallet. Det är alltid lite drygt att mocka EFTER man ridit men det känns onödigt att släppa ut hästen man ska rida för att ta in den efter 30 min och rida. De dagarna jag inte har utsläpp mockar jag före ridningen dock.

Tog bilen och transporten och hämtade hö när stallet var klart och efter det gick jag en sväng med kameran i det underbara vädret. Solen gör en på så sjukt bra humör! Älskar verkligen soliga dagar, det får en att må bra. Helst skulle jag sitta i en snödriva på något fjäll med mina bästa men ut och gå i omgivningarna här hemma är också mys.
Det är grymt fint här =)








A är och spelar med sitt band på afterski nu igen och när han kommer hem blir det tacos för hela slanten! GÖTTANS! Är redan hungrig. Ska ta tag i lite disk och tvätt nu sen börja med maten.






Kommentarer
Daniel

Åhå, vilka fina bilder!! =D

2011-02-05 @ 21:01:59
URL: http://danielkl.com
Jessica

Wow, vilka underbara bilder!!!



Jättefin design på bloggen också! =)



Kram kram

2011-02-08 @ 19:48:34
URL: http://dromdansaren.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0