Idag är han DYR.

Inte för att han är till salu men han blev ännu dyrare idag, min guldklimp.
Vi tränade markarbete idag och travade cavaletti och hoppade tre studsar. Han var duktig hela tiden!
Värmde upp med att trava i åttor och slalom sen cavalettisarna. Han var bättre på dem idag än förra gången. I vänster varv är han mjuk och lätt att ha inåtställd och böjd över bommarna men i höger är det lite svårare, dock var sista gången riktigt bra.
Sen tog vi studsarna i trav några gånger. Gick bra dock behövde han lite mer bjudning så när jag drev på honom blev det bättre.
Sist tog jag dem i galopp och gud vad bra han var! Red igenom kortsidan i kort galopp, tittade inåt, la till ytterskänkeln och han bara vänder in mot serien! Vilken känsla det var! Att vi nu kommit så långt som att flytta för skänkel och vikt i galopp är helt sjukt. Jag är supernöjd med passet och även med mig själv.
När vi galopperade mot studsarna och jag märkte att vi låg fel la jag bara fram handen lite och han fick lösa det själv. Tycker fortfarande att det är läskigt men det gick bra varje gång. Han var så duktig!
Lite minus är att jag ännu inte är tillräckligt stark i bålen för att orka hålla upp mig hela tiden. Spec inte när han skjuter på så över bommarna.
Här tex.
Nu är det middag och sen soffan med chips!


Kommentarer
Jessica

Kul att det gick bra! Gällande det där med sitsen kan jag bara säga: du och jag förstår varandra... =)



Trevlig helg!

2010-09-17 @ 21:32:50
URL: http://dromdansaren.blogg.se/
Petra

Har i tystnad följt ditt superjobb med Helge och allt ni gått igenom. Blir glad varje gång jag läser om Helges framsteg =)

2010-09-17 @ 22:23:46
URL: http://petraca.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0