Bla, bla, blaaa.

Jag och min, för tillfället, bäste vän chipspåsen sitter i soffan och tittar på Ullared. Morgan är för härlig alltså, fast jag kan bli skogstokig på honom också. Folk som är seeega och tröga kan göra mig galen! Han kan bara stå där, inte säga ett ord och glo på ingenting hur länge som helst. Irriterande. Eller vad säger du chipspåsen?
Iaf så har jag just ätit mat. Falukorv och snabbmakaroner. Flashigt va? Inget laga-mat-i-tre-timmar-och-lägga-upp-fint här inte. Sånt hinns verkligen inte med på vardagarna. Dessutom är inte min allra bästa vän hemma och det är rätt värdelöst att laga mat till bara sig själv.
Har varit ute och städat pärlan för nån timme sen också. Min fiiiina fina bil som om en dag eller två ska lämna mig och vandra vidare till någon som inte behöver dra hästar utan bara vill ha en fin, snäll, snygg, sportig bil som inte gör en fluga förnär. Dock är ju dörrarna irriterande. Men det är det enda. Jag tror nog att det är mitt andra gamlighets-tecken (det första var när jag sålde ett par skiiiitsnygga skor för att de inte var sköna). Att jag säljer en fräsig liten röd sportbil och köper en stor och stark gubb-bil. Fast den nya duger väl den med. Hoppas jag kommer tycka om den lika mycket som röda faran. Den har mycket att leva upp till den rackarn!
På onsdag ska jag nog hämta den.
Dagens häst då:
Jag och E red ut i skogen. Började med att klättra lite efter en ordentlig framskrittning. Mötte en skotare (ta-ner-träd-skala-av-träd-kapa-träd-låta-mycket-maskin) men hästarna skötte sig superbra. Helge gick först och var stencool.
Sen tränade vi på galoppfattningar och avsaktningar. Helge gjorde några riktigt bra men han orkar inte hålla sig kort så länge utan man måste låta honom öka lite efter några språng.
Jag satt mycket i traven idag med och stundtals går det riktigt bra. Han börjar fatta att man inte ska galoppera varje gång matte sitter i traven när man är i skogen. Men jävlar vilken trav han har. Grande (eller typ, vilken häst som helst) skulle jag kunna sitta i traven på ett helt pass. Helge är man helt slut efter bara nån minut. Det tar sig dock, förr orkade jag inte ens tio steg.
Han var fin och väldigt mjuk och lösgjord efter sista traven och han sträckte ut halsen nästan till marken när vi travade sista stegen. Duktig pålle. Grande var mest pigg och tokig =)
Nu borde jag verkligen diska men chipspåsen tycker att vi ska se klart Ullared först...
Förresten!
Fotade ju ett bröllop härom helgen. Det visade sig att det var min kompis som skulle gifta sig. Den luringen =)
Vi var i Dyverdalen och fotade. Riktigt fin miljö! Ett litet collage därifrån.


Kommentarer
malin

välkommen i klubben gamling!!;)när jag sålde min lilla sportbil för att köpa traktorn som jag kallar den hade jag döångest..kändes som jag blev tio år äldre genom de där valet;)min sambo tyckte jag var helknäpp.."de är ju bara en bil". men nu så här i efterhand är jag faktiskt väldigt nöjd över att ta mig med min stora gubb-bil transport och lilla häst vart jag vill, när jag vill. med fyrhjulsdriften kan du dessutom köra över, genom, under vad som helst utan problem;P

2010-10-05 @ 09:45:14
URL: http://fredriksbergsagnes.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0