Hurtig och äcklad.

Vilken dag....
Jag har gjort två saker jag inte gillar inom en timme! Sprungit och lagat köttfärsbiffar.
Löpningen gick faktiskt bra dock. Det var jävligt kallt men med väldigt många kläder, halsduk för näsan och springa typ hela tiden så gick det riktigt bra! Jag orkade mycket mer än jag trodde fast jag inte sprungit på bra länge.
Det ska bli tradition att springa!
17 november varje år...=)


Köttfärsbiffar med mos och gräddsås står på menyn idag. Problemet är bara att A är och jobbar och då är det dessvärre jag som får stå för köttfärsbiffsgeggandet, vilket inte är så populärt, alls. Som jag skrivit förut så hatar jag att hantera rått kött (inte råttkött för er som inte lärt er särskrivning) men fick väl lov att bland ihop lite köttfärs, ägg, mjölk, ströbröd, vitlök, lök och kryddor tillslut. När biffarna väl skulle formas blev det fryspåsar på! Aldrig att jag tar i det där direkt med händerna. Uuäk! 

Annars så har jag jobbat och fixat stall och hästar som vanligt. Helge var helt bananas när jag skulle ta in dem. Hoppade och for som en annan kanin på speed, busade med Grande, sprang fram och tillbaka, studsade lite, bet Grande osv. Skönt att få på honom andra skor imorn så jag kan börja gå korta promenader med den token iaf.



Har inte så mycket mer att berätta så här kommer en drös bilder från dagen ist.







Kommentarer
Sigrid

Tack så jättemycket! Vad huslig du är, med matlagningen ;-)

2010-11-17 @ 19:52:36
URL: http://sosigog.blogg.se/
malin

ja det går framåt..he he som sagt,nöjd att sitta på läktaren. upp till en meter går bra men sen börjar jag kika mellan fingrarna;)

2010-11-17 @ 21:47:48
URL: http://fredriksbergsagnes.blogg.se/
Matilda

Fina bilder =)

2010-11-18 @ 10:24:11
URL: http://vickysutbildning.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0