Den är rosa!

Nu har jag äntligen fått lite bättre ordning på bloggen. Rosa blev det =) Eller iaf snart. När blogg.se fått ur tummen. Inte min favoritfärg men jag gillar´t ändå.

Förut har det inte gått att göra olika stycken när jag skrivit för att det inte funkat med Google Chrome. Nu har jag Firefox och då ska det funka. Är ju inte kul att läsa en lång tex i en enda klump så nu hoppas jag det ska bli bra iaf.

Dagen har varit väldigt...fyrkantig. Klockan ringde 04,45 som vanligt och det var bara att kliva upp och åka till jobbet. Efter en dag instängd i fabriken kom jag ut i härligt snöfall vid 15 och åkte direkt till stallet.
Mockade, fixade vatten och mat till båda hästarna sen tog jag in dem. Helges sår efter knölen såg riktigt bra ut idag. Jag har ju petat upp det flera gånger för att kunna göra rent det ordentligt men nu ska det nog vara rent och fint där inne så jag nöjde mig med att tvätta av på utsidan idag.
Metacam fick han dock, vilket han ska ha i 12 dagar till. Hoppas magen tar det bra, vill inte ha en häst med dålig mage också.
Han är så söt när man ska ge honom det. Böjer undan huvudet men går inte iväg, sen när jag tar tag runt nosen på honom gör han inget utan "ger upp" och äter snällt sin medicin. Hovslagaren har lovat att han ska komma den här veckan och jag hoppas han kommer så fort som möjligt så Helges hov blir avlastad så fort det går.

Grande vilar ju han med tills de får vinterskor med sulor och brodd. Då är det bara att tuta och köra.
Jag är SÅ sugen på att rida!




Kommentarer
Elin

Mellanrum gör du genom att hålla in shift-knappen samtidigt som du trycker på enter i Chrome! :)

Shift är knappen med en pil uppåt, brukar sitta under enterknappen och en under CAPS LOCK. :)

2010-11-16 @ 13:16:11
URL: http://stallvran.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0