Tröttmössa.

Mätt i magen och tröt i mössan! Är grymt trött. Somnade på A´s axel i soffan och hade nog stannat där tills imorn om jag inte tagit mig i kragen och klivit upp. Nu sover han ist men ska snart få liv i honom. Det finns ett glas och mycket kallvatten till hands om det skulle behövas.
Undra när det är hingstutsläpp i Böle igen? Den här bilden tog jag förra året på russhingsten Xton.
Mina hästar då.
Igår red jag Grande. Hade lite bråttom så vi red klättervägen (okej elljusspåret) och tränade lite flås. Galopp uppför skritt nerför och på 40 min var vi klara. Han var stark, pigg och odräglig så imorn ska jag träna övergångar tänkte jag.
Helge var totalt bananas idag. Han viftade med frambenen och skulle inte in, sen slog han med frambenen och var allmänt kaxig. Väl ute ur hagen får kräket fnatt, flyger i luften, sparkar som en dåre och springer samtidigt runt runt mig. Tacka fan för att jag numer vet vad han kan hitta på så jag vet hur jag ska göra. Fick iaf in honom tillslut och la på honom tömkörningsgjorden. Eftersom jag ska prata med veterinären imorn så måste jag ju veta om han är halt eller inte. Hur som helst så har sadeltvånget kommit tillbaka, och det med råge. Skritta på banan gick fint. Trava gick inte fint. Han bockade, bockade och for runt men lugnade sig en aning men inte så pass att det gick att se om han var halt eller inte.
På vägen tillbaka till stallet så sprang vi på rakt spår och då såg han helt ren ut så jag hoppas!
Benet är inte lika svullet alls men lite är det allt kvar och lite värme.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0