Jag har brutit tummen!

Nä det har jag inte =) Men såväl mosat den. Fixade med ett hinder på hoppträningen idag. Höll tummen på den nedre bommen och vips hade den övre, som satt 3 dm högre upp ramlat ner på min tumme som blev fast mellan de j-la bommarna. Skönt. Helvete vad ont det gjorde och det gör fortfarande helt jävla brutalt ont. Skit också. Svårt att göra allt utan en tumme. Hur som helst så gick träningen SKITBRA för Helge och Marie-Louise. De hoppade bank och allt möjligt och Helge bara skuttar det han styrs på.
De hoppade tom trekombination i pullvermangraven och hoppade in på banan tom utan tvekan. Min tappra lilla älsklingspålleplutt. Ja jag är på lite rosa moln, härom året visste jag ju inte ens om han skulle överleva dagen så från det till det här känns helt enormt stort. Helges första riktiga hoppträning! Det är sjukt.
Jag är stolt över honom så det finns inte! Så okomplicerad, klok och underbar. I början tyckte han att alla hästar som dundrade runt honom var läskiga men vande sig efter en stund och var lika cool som de andra.
Imorn ska jag gå en promenad med honom bara sen ska han få semester en vecka. Det har han gjort sig förtjänt av!


Kommentarer
Ulle

Gud vad roligt! Har följt er på buke. Har bloppis på bloggen om du är intresserad

2010-07-19 @ 20:13:50
URL: http://livetitun.blogg.se/
Marre

Taack så mycket än en gång för att jag får hoppa honom, gryyyyymmmt kul! :D:D

2010-07-21 @ 18:09:13
URL: http://clarquists.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0