Dressyrträning och kamerakrångel.

Shit vad trött jag varit de senaste dagarna...Går runt och gäspar hela tiden. Tror det får bli en middagslur idag. Inte för lång dock, då har man ingen aning om vart man är, vem man är eller nånting när man vaknar =)

Imorse vad det trots tröttheten jättehärligt att vakna (när man väl kom upp). Solen sken från en klarblå himmel, dagg i gräset och såndär frisk luft som det blir mot sensommaren. Underbart.
Tog ut hästarna och fixade stallet sen fick Helge gå in igen och bli fixad inför dressyrträning. 
 



Jessica red och jag tycker det är jättekul att stå bredvid och titta. Hon rider honom bra och det är så kul att se från marken hur han rör sig osv. Nu längtar jag redan till nästa gång! Kanske blir det även en "riktig" träning för de två framöver.











Fina, fina pålle.

Han blev ordentligt trött och fick duscha och gå en liten promenad när vi kom hem sen beteshagen med bästisbrorsan.
Ikväll kommer S och rider Grande så jag är i stortsett klar i stallet. Ska ta in dem sen bara. Ta hand om sår, linda ben, det vanliga =)

Håller förresten på och krånglar med videokameran. Det är fantastiskt bra men tyvärr även fantastiskt komplicerad och dum när man ska importera filerna till datorn. Antingen ett format som tar upp halva hårddisken eller så konverterar man till ett som är i kass kvalité. SUCK! Vi tragglar vidare så ingen film än så länge. Har faktiskt tre hoppträningar och dagens dressyrträning att visa. Nångång.

En dag kvar på semestern nu, eller tre om man räknar med helgen. Ångesten kryper sig på... Bäst att ta vara på de sista dagarna. Imorn tänker jag bada om det så är snöstorm!

Idag kommer A hem igen.




Kommentarer
Lamia - Hästsport

Vad fina transportgrejer :)

2010-08-05 @ 15:23:26
URL: http://lamiamichelle.blogg.se/
Rebecka

han är så galet fin!!!

2010-08-07 @ 16:55:45
URL: http://rebeckawersten.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0